De Kleine Chef
/

Groot in koken en moestuinieren

Saaie, maar nodige informatie

Om het helemaal volgens de regels te doen hier wat saaie info:

De Kleine Chef is onderdeel van GOEDidEE en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70967571.

Wij bankieren bij KNAB, met rekeningnummer NL83KNAB0257188673 op naam van GOEDidEE.

Mocht er per ongeluk iets mis zijn gegaan? Stuur ons even een berichtje via het contactformulier of mail naar goedidee@itsagoodday.nl, dan lossen we het op!

Retourneren is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling wanneer de artikelen ongeopend en ongebruikt zijn. Stuur je wel even een berichtje dat er iets terug komt? De kosten van verzending zijn niet te verhalen op De Kleine Chef, dan wel GOEDidEE. Zendingen die ons onder rembours worden aangeboden worden niet aangenomen. Na juiste ontvangst van de retour zal het aanschafbedrag per ommegaande worden teruggeboekt.

De Kleine Chef en GOEDidEE zijn niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook veroorzaakt door producten aangeschaft via www.dekleinechef.com. 

Op alle afbeeldingen gebruikt door De Kleine Chef rust copyright, de afbeeldingen en teksten mogen zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet gebruikt, opgeslagen of gekopieerd worden.

De Kleine Chef in persoon is minderjarig, daarom wordt zij op alle mogelijke gebieden vertegenwoordigd door L.S.C. Goedee-Scheijgrond, trotse moeder van de chef en tevens eigenaar van GOEDidEE. Geldelijke vergoedingen worden op juiste wijze na aftrek van de kosten in de digitale spaarpot van De Kleine Chef gestort.

Dank je wel, eet smakelijk en tot snel! 
E-mailen
Instagram